top of page
A DEEF Nonprofit Kft.
 
​Cégünk legfontosabb célkitűzése a dél-európai együttműködések fejlesztése.
 

A DEEF Nonprofit Kft. megalakulásakor elsődleges szempont volt a dél-európában működő vállalkozások, szervezetek együttműködésének kialakítása fejlesztése. 

Alapvetően projekt-cégként indult a 2000-es évek elején, egy Interreg majd később egy HUSRB valamint egy HURO program vezető partneri szerepének ellátására. (részletes leírás a "Korábbi projektek" menüpontban található)

 

Az együttműködéséek elősegítésének egyik hatékony eszköze a csoportosulás, szervezetbe tömörülés, ennek érdekében a DEEF életre hívta a DEKI (Dél-Európai Kereskedelemfejlesztési és Innovációs) Klasztert. A klaszter alapvető tevékenysége, hogy az exportcélokkal rendelkező cégek számára biztosítja a lehetőségek minél több külföldi rendezvényen való megjelenésre. Így a térség cégei, termékei széles körű ismertségre tehetnek szert. 

A klaszter 2012-ben támogatást nyert,  a DAOP keretében "A Dél-Alföldi vállalkozások együttműködésének fejlesztése, innovatív megoldások kifejlesztése a dél-európai országokba történő export értékesítés megtartása és elősegítése érdekében" címmel. 

Szolgáltatások
  • ​Projekt menedzsment

  • Klaszter menedzsment

  • Konferencia szervezés

  • Pályázati tanácsadás

bottom of page