top of page

Korábbi sikeres projektjeink

Az alábbi felsorolásban megtalálhatók azok a nemzetközi projektek, amelyekben vezető partnerként vagy projekt-partnerként vettünk részt. A sikeres együttműködések eredményeként szoros üzleti kapcsolatokat alakítottunk ki a külföldi (elsősorban romániai és szerbiai) gazdasági szereplőkkel.

Programsorozat a magyar-román gazdasági együttműködések fejlesztéséért 

HURO/0901/083/2.1.2.

A DEEF Kft. feladatának tekinti a határmenti gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítését, partnerségek szervezését a magyar-szerb-román határmenti térségben. A projekt keretében ezt egy programsorozat segítségével valósította meg, két partnerrel: a magyarországi Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, és a romániai Arad Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve.

Programsorozat a magyar-szerb határmenti együttműködés fejlesztéséért

HU-SRB/0901/211/010

IA DEEF Kft. feladatának tekinti a határmenti gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítését a magyar-szerb-román határmenti térségben, valamint a DKMT Eurorégió és az EU között; partnerségek szervezését a magyar-szerb-román határmenti térségben. A projekt keretében egy programsorozat segítségével valósította meg, két szerbiai partnerrel: a Zentai Gazdakörrel, és a Szabadka Község Parasztjainak Egyesületével együttműködve.

CBusinessFORUM: Együtt egy határokon átnyúló versenyképességért és a gazdasági együttműködésért

HURO/

Általános célkitűzés:

Előmozdítsa és támogassa a határon átnyúló együttműködést a román és a magyar partnerek között, a kölcsönös gazdasági kapcsolatok javításának érdekében.

Specifikus célok:

A jelenlegi gazdasági kapcsolatok értékelése egy piaci tanulmány elkészítésével, amely kimutatja melyek a valós igények és lehetőségek a vállalatok számáraOlyan eszközök létrehozása, amelyek segítségével határon átnyúló tartós gazdasági kapcsolatok és üzleti tervek valósulhatnak meg.

ete.​

bottom of page